Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Medisiinisen keskuksen Kliinisen ravitsemuksen yksikössä on haettavana ravitsemusterapeutin toimi. Kliinisen ravitsemuksen yksikkö edistää potilaiden ja väestön terveyttä ehkäisemällä ja hoitamalla sairauksia ensisijaisesti ravitsemuksen keinoin. Tarpeiden mukaisesti suunniteltu ravitsemushoito edistää potilaan hyvinvointia ja hoidon onnistumista, vähentää komplikaatioita, nopeuttaa toipumista ja vähentää siten hoitokustannuksia. Tärkeimmät yksikön palvelut ovat poliklinikkapotilaiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kuopio muu terveydenhuolto ja terapia Kuopio hyvinvointipalvelut Kuopio psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemusterapeutti, Medisiininen keskus, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa