Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Medisiinisen keskuksen Kliinisen ravitsemuksen yksikössä on haettavana ravitsemusterapeutin toimi. Kliinisen ravitsemuksen yksikkö edistää potilaiden ja väestön terveyttä ehkäisemällä ja hoitamalla sairauksia ensisijaisesti ravitsemuksen keinoin. Tarpeiden mukaisesti suunniteltu ravitsemushoito edistää potilaan hyvinvointia ja hoidon onnistumista, vähentää komplikaatioita, nopeuttaa toipumista ja vähentää siten hoitokustannuksia. Tärkeimmät yksikön palvelut ovat poliklinikkapotilaiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kuopio muu terveydenhuolto ja terapia Kuopio hyvinvointipalvelut Kuopio psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemusterapeutti, Medisiininen keskus, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus