Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Medisiinisen keskuksen Kliinisen ravitsemuksen yksikössä on haettavana ravitsemusterapeutin toimi. Kliinisen ravitsemuksen yksikkö edistää potilaiden ja väestön terveyttä ehkäisemällä ja hoitamalla sairauksia ensisijaisesti ravitsemuksen keinoin. Tarpeiden mukaisesti suunniteltu ravitsemushoito edistää potilaan hyvinvointia ja hoidon onnistumista, vähentää komplikaatioita, nopeuttaa toipumista ja vähentää siten hoitokustannuksia. Tärkeimmät yksikön palvelut ovat poliklinikkapotilaiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kuopio muu terveydenhuolto ja terapia Kuopio hyvinvointipalvelut Kuopio psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemusterapeutti, Medisiininen keskus, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus