Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Medisiinisen keskuksen Kliinisen ravitsemuksen yksikössä on haettavana ravitsemusterapeutin toimi.

Kliinisen ravitsemuksen yksikkö edistää potilaiden ja väestön terveyttä ehkäisemällä ja hoitamalla sairauksia ensisijaisesti ravitsemuksen keinoin. Tarpeiden mukaisesti suunniteltu ravitsemushoito edistää potilaan hyvinvointia ja hoidon onnistumista, vähentää komplikaatioita, nopeuttaa toipumista ja vähentää siten hoitokustannuksia.

Tärkeimmät yksikön palvelut ovat poliklinikkapotilaiden ravitsemushoito ja -ohjaus, vuodeosastopotilaiden ravitsemushoito ja -ohjaus, ravitsemushoidon kehittäminen, talon sisäinen ravitsemuskoulutus sekä alueellinen ravitsemuskoulutus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto ravitsemustieteen tai elintarviketieteen pääaineessa ja laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyys. Kyseisen tehtävän osalta eduksi katsotaan erityisesti syömiskäyttäytymiseen ja sen ohjaamiseen liittyvät taidot esimerkiksi lihavuuden hoidossa. Arvostamme näyttöä alaan liittyvästä tutkimustyöstä ja alaan liittyvää tohtorintutkintoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Web-osoite: http://www.psshp.fi Työnantaja: KYS Kuopion yliopistollinen sairaala Sijainti: 70029 KYS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, Viimeistään 1.2.2017 Yhteystiedot: Hakeminen toimeen tapahtuu ensisijaisesti tämän ilmoituksen yhteydessä olevan sähköisen hakulomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Jussi Pihlajamäki, p. 050 3440 187, jussi.pihlajamaki@uef.fi. Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70029 KYS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravitsemusterapeutti, Medisiininen keskus, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio , osoitteessa 70029 KYS .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa