Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa tiskaria ja pystyt aamuisin toimimaan keittiöapulaisen työtehtävissä. Lounasravintolan kiireiset työpäivät vaativat paineensietokykyä, nopeaa reakointi taitoa, joustavuutta ja tiimityöskentelyä. Kokemus ravintola-alalta vastaavista tehtävistä on plussaa. Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön mukavassa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera sähköpostitse. Paikka täytetään heti oikeanlaisten henkilön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Munkkivuori() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ravintotalot Y-tunnus 0953838-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiskaaja / Avustavat keittiötyöt, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintotalot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa