Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa tiskaria ja pystyt aamuisin toimimaan keittiöapulaisen työtehtävissä. Lounasravintolan kiireiset työpäivät vaativat paineensietokykyä, nopeaa reakointi taitoa, joustavuutta ja tiimityöskentelyä. Kokemus ravintola-alalta vastaavista tehtävistä on plussaa. Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön mukavassa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera sähköpostitse. Paikka täytetään heti oikeanlaisten henkilön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Munkkivuori() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ravintotalot Oy Y-tunnus 0953838-4 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola Factory

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiskaaja / Avustavat keittiötyöt, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintotalot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus