Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa tiskaria ja pystyt aamuisin toimimaan keittiöapulaisen työtehtävissä. Lounasravintolan kiireiset työpäivät vaativat paineensietokykyä, nopeaa reakointi taitoa, joustavuutta ja tiimityöskentelyä. Kokemus ravintola-alalta vastaavista tehtävistä on plussaa. Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön mukavassa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus cv:n kera sähköpostitse. Paikka täytetään heti oikeanlaisten henkilön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Munkkivuori() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ravintotalot Oy Y-tunnus 0953838-4 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola Factory

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiskaaja / Avustavat keittiötyöt, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintotalot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus