Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ravintola Factory on yksityisessä omistuksessa oleva kasvava ravintolaketju. Tällä hetkellä toimipisteitämme pääkaupunkiseudulla on kymmenen ja
uuden avautuessa tarvitsemme vahvistussa jo olemassa olevaan huippu tehokkaaseen tiimiin , kokkia/keittiömestarin oikeaa kättä.

Ruokien maku, esillelaitto, kunnianhimo, ripeys ja kustannustehokkuus.
Osaat hahmottaa kokonaisuuden.

Oletko ammattiylpeä? Me olemme!

Ota pikaisesti yhteyttä sähköpostitse lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus cv:n kera.
Paikka täytetään heti oikeanlaisen henkilön löydettyämme.

Työhakemukseen viitteeksi: Kokki/salmisaari

Web-osoite: http://www.ravintolafactory.com Työnantaja: Ravintotalot Oy Sijainti: Salmisaarenaukio 1, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Katja Kines Henkilöstöpäällikkö Hakemukset: rekry@ravintolafactory.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Salmisaarenaukio 1, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi ravintotalot Y-tunnus 0953838-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintotalot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Salmisaarenaukio 1, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa