Duunitori suosittelee
Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Controller

Cargotec

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola Factory on yksityisessä omistuksessa oleva kasvava ravintolaketju. Tällä hetkellä toimipisteitämme pääkaupunkiseudulla on kymmenen ja uuden avautuessa tarvitsemme vahvistussa jo olemassa olevaan huippu tehokkaaseen tiimiin , kokkia/keittiömestarin oikeaa kättä. Ruokien maku, esillelaitto, kunnianhimo, ripeys ja kustannustehokkuus. Osaat hahmottaa kokonaisuuden. Oletko ammattiylpeä? Me olemme! Ota pikaisesti yhteyttä sähköpostitse lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ravintotalot Oy Y-tunnus 0953838-4 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola Factory

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintotalot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus