Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään yrittäjää ravintolatilaan keskustan tuntumassa. Mahdollisuus lounas ja/tai iltaravintolaksi. Ravintolassa valmiiksi kalustettu 100-150 asiakaspaikkaa. Keittiössä on koneita (uuneja, astianpesukone) valmiina mutta muuten tarvii remonttia. Tila on myös suosittu juhlapaikka johon on jo talvelle/keväälle varauksia. Joustavat vuokraehdot, mm. mahdollisuus liikevaihtoperusteiseen vuokraan. Pikaiset yhteydenotot [email protected] tai 040 558 3663, catering palvelulle on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rovaniemi yrittäjä Rovaniemi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Rovaniemi kauppiaat ja myymälänhoito Rovaniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Kunnari. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96200 - Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus