Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme tiimiimme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, vaan me koulutamme sinut tehtävään. Tärkeää on reipas asenne ja halu oppia uutta.Tunteja aluksi tarjolla 30 h/ 3vko. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, mutta pystythän tekemään myös aamuvuoroja.

Kyselyt ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen hyryla@hesburger.fi

Työnantaja: Hyrylän Burger Oy Sijainti: 04300 TUUSULA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: aloitusajankohta sovittavissa Yhteystiedot: hyryla@hesburger.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04300 TUUSULA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hyrylän Burger Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula , osoitteessa 04300 TUUSULA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa