Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen työtäpelkäämätöntä ja itsenäiseen työhön pystyvää henkilöä. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu kassalla, pizzojen valmistus ja pakkaus, raaka-aineiden esivalmistelut, pizzojen kotiinkuljetus sekä pizzerian siisteydestä huolehtiminen. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, työhön koulututetaan. Sujuva suomen kielen taito. B-ajokortti välttämätön. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Hakemukset sekä cv:t sähköpostitse.

Työnantaja: Kotipizza Kaukajärvi Sijainti: 33710 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: kotipizza.kaukajarvi@gmail.com Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33710 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Kotipizza Kaukajärvi. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33710 - Tampere , osoitteessa 33710 TAMPERE .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa