Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen työtäpelkäämätöntä ja itsenäiseen työhön pystyvää henkilöä. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu kassalla, pizzojen valmistus ja pakkaus, raaka-aineiden esivalmistelut, pizzojen kotiinkuljetus sekä pizzerian siisteydestä huolehtiminen. Aiempaa työkokemusta et tarvitse, työhön koulututetaan. Sujuva suomen kielen taito. B-ajokortti välttämätön. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Hakemukset sekä cv:t sähköpostitse....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Kotipizza Kaukajärvi. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus