Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme 2 reipasta, joustavaa, työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista työntekijää osaavan tiimimme vahvistukseksi. Työajat vaihtelevat ravintolan aukiolojen mukaan. Tarjolla siis aamu-, ilta-ja yötyötä (launantaisin). Työpaikka on vakituinen ja osa-aikainen, tuntimäärä on sovittavissa. Suomenkielen taito välttämätön.

Työnantaja: Hesburger/Savonlinna Sijainti: Olavinkatu 39, 57100 SAVONLINNA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 15.08.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ravintolapäällikkö Sini Korhonen Tiedustelut 040-471 8468 sini.korhonen@hesburger,fi Hakemukset savonl@hesburger.fi Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Olavinkatu 39, 57100 SAVONLINNA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Hesburger/Savonlinna. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna , osoitteessa Olavinkatu 39, 57100 SAVONLINNA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa