Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme ravintolatyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Rauman McDonald's ravintolaan. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta sekä siisteyden ylläpitoa.

Etsimme oma-aloitteisia, asiakaspalveluhenkisiä ja oppimishaluisia henkilöitä joilla on mahdollisuus työskennellä arkisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme vaihtelevaa työtä nuorekkaassa työympäristössä sekä joustavat työajat. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön koska koulutamme työtehtäviin.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset www.mcdonalds.fi/rekrytointi

Emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin

Työnantaja: West Coast Burger Oy, Rauma Sijainti: Karjalankatu 1, 26100 RAUMA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Hakemukset www.mcdonalds.fi/rekrytointi Hakemukset: http://www.mcdonalds.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Karjalankatu 1, 26100 RAUMA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut West Coast Burger Oy, Rauma. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa Karjalankatu 1, 26100 RAUMA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa