Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ravintolatyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Rauman McDonald's ravintolaan. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta sekä siisteyden ylläpitoa. Etsimme oma-aloitteisia, asiakaspalveluhenkisiä ja oppimishaluisia henkilöitä joilla on mahdollisuus työskennellä arkisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme vaihtelevaa työtä nuorekkaassa työympäristössä sekä joustavat työajat. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Rauma ravintola-alan asiakaspalvelu Rauma ravintola-alan asiakaspalvelu Rauma muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Rauma .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut West Coast Burger Oy, Rauma. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa