Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme aitoa meksikolaista fast-casual ruokaa tarjoileva ravintola Turussa. Haemme ravintolaamme Aurakadulle kokoaikaista reipasta Taqueroa! Edellytämme hakijoilta työtä pelkäämätöntä asennetta, kiinnostusta asiakaspalveluun, halua työskennellä joustavasti sekä ilta-että aamuvuoroissa sekä hygieniapassia ja anniskelupassia. Työkokemusta tärkeämpänä pidämme oppimishalua sekä aitoa kiinnostusta meksikolaisesta ruokakulttuurista. TACO NITOssa työskentelevän Taqueron tehtäviin kuuluvat kaikki ravintolan työtehtävät, joita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Turku ravintola-alan asiakaspalvelu Turku muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, meksikolainen ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Taco Nito Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus