Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ruuanlaittotaitoista itsenäisen työskentelyyn pystyvää ravintolatyöntekijää lounasravintolaan työhön. Työntekijän tulee pystyä työskentelemään myös kassalla ja kaikissa ravintolassa esiintyvissä työtehtävissä. Työ on osa-aikainen ja vuorotyötä. Anniskelupassi vaaditaan ja kokemus anniskelusta on eduksi. Yhteydenotot Tarja Hyttinen puh. 045 231 2530...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Maaninka ravintola-alan asiakaspalvelu Maaninka muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Lounas- ja pitopalvelu KestiMestari Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Maaninka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus