Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan ruuanlaittotaitoista itsenäisen työskentelyyn pystyvää ravintolatyöntekijää lounasravintolaan työhön. Työntekijän tulee pystyä työskentelemään myös kassalla ja kaikissa ravintolassa esiintyvissä työtehtävissä. Työ on osa-aikainen ja vuorotyötä. Anniskelupassi vaaditaan ja kokemus anniskelusta on eduksi.

Yhteydenotot Tarja Hyttinen puh. 045 231 2530

Työnantaja: Lounas- ja pitopalvelu KestiMestari Ky Sijainti: Maaningantie 43, 71750 MAANINKA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Tarja Hyttinen puh. 045 231 2530 Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maaningantie 43, 71750 MAANINKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Lounas- ja pitopalvelu KestiMestari Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Maaninka , osoitteessa Maaningantie 43, 71750 MAANINKA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa