Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ruuanlaittotaitoista itsenäisen työskentelyyn pystyvää ravintolatyöntekijää lounasravintolaan työhön. Työntekijän tulee pystyä työskentelemään myös kassalla ja kaikissa ravintolassa esiintyvissä työtehtävissä. Työ on osa-aikainen ja vuorotyötä. Anniskelupassi vaaditaan ja kokemus anniskelusta on eduksi. Yhteydenotot Tarja Hyttinen puh. 045 231 2530...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Maaninka ravintola-alan asiakaspalvelu Maaninka ravintola-alan asiakaspalvelu Maaninka muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Maaninka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Lounas- ja pitopalvelu KestiMestari Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Maaninka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus