Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Töitä tarjolla IsoKristiinassa! Jos olet ahkera, asiakaspalveluhenkinen ja pizzan paistotaitoinen, sinulla on mahdollisuus vaikkapa kokoaikatyöhön Kotipizza IsoKristiinassa. Hygieniapassi oltava, aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on iso plussa, erityisesti työskentely Kotipizzaympäristössä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Lappeenranta ravintola-alan asiakaspalvelu Lappeenranta ravintola-alan asiakaspalvelu Lappeenranta muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotipizza IsoKristiina. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa