Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Töitä tarjolla IsoKristiinassa! Jos olet ahkera, asiakaspalveluhenkinen ja pizzan paistotaitoinen, sinulla on mahdollisuus vaikkapa kokoaikatyöhön Kotipizza IsoKristiinassa. Hygieniapassi oltava, aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on iso plussa, erityisesti työskentely Kotipizzaympäristössä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Kotipizza IsoKristiina Sijainti: Brahenkatu 3-5, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: jussit71@gmail.com Hakemukset: jussit71@gmail.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Brahenkatu 3-5, 53100 LAPPEENRANTA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kotipizza IsoKristiina. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Brahenkatu 3-5, 53100 LAPPEENRANTA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa