Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola Jackalope on Lahden keskustassa sijaitseva yökerho, joka on toiminut yöelämän juhlijoiden kohtaamispaikkana jo vuodesta 2001. Jackalope koostuu kolmesta eri osiosta; Aulabaarista, joka sijaitsee katutasossa. ShottiBaarista sekä alakerran Yökerhosta. Ravintola Jackalope on osa CMB Ravintolat - ravintolaryhmää. Haemme asiakasyritykseemme Ravintola Jackalopeen iloisia Ravintolatyöntekijöitä niin blokkaukseen kuin lipunmyyntiin. Haluatko työskennellä keskustan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Lahti ravintola-alan asiakaspalvelu Lahti ravintola-alan asiakaspalvelu Lahti muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VaGomet Oy. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus