Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ski Booster
Ski Booster - rentoa ja hyvää meininkiä!
SKI BOOSTER on Bar & Cafe -tyylinen rinneravintola Vuosselin lastenmaan vieressä heti SkiBistron ja asuntovaunualueen yläpuolella. Saaruan siirtymärinteestä on meille suora yhteys. Tarjoamme keittolounaan, herkullisia hampurilaisaterioita, hot wingsejä, kevätkääryleitä, itse paistettuja lihapullia sekä muuta pikku naposteltavaa.
Meille tärkeitä asioita ovat rento ja mukava yhdessäolo sekä hyvä ruoka ja musiikki. Meillä on tavoitteena luoda Rukan parhaat afterit!

Etsimme ravintolaamme sekä ravintolavastaavaa, että ravintolatyöntekijöitä. Etsimme vahvoja ja iloisia persoonia jotka pärjäävät hyvin myös keittiössä ja ovat tottuneet hoitamaan asiat itsenäisesti ja pärjäävät hyvin myös yksin.

Ravintolavastaavana vastaat päivittäisestä toiminnasta ja tilausten käsittelystä samalla kun olet myös itse tiskin takana ja keittiössä. Huolehdit myös työvuorolistoista ja omavalvonnasta asianmukaiseti ja ajallaan. Olet hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva ja pystyt itsenäiseen toimintaan ja ohjaamaan muita toimissaan.

Ravintolatyöntekijänä olet valmis toimimaan myös täysin itsenäisesti vastaten keittiön ja tiskin toiminnoista. Riittävä työkokemus alalta on tarpeen, jotta voit toimia itsenäisesti vastaavana vuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa, mukavassa ja kehittyvässä työympäristössä.

Työ on sesonkiluonteista ja määräaikaista alkaen yhteisesti sovittavana ajankohtana, jatkuen 5.5.2017 asti. Vuoden 2016 puolella olemme auki vain viikonloput, poislukien Joulunaika, jolloin olemme auki heti Joulun jälkeen myös viikolla.

Web-osoite: http://www.skibooster.fi Työnantaja: Ruka Booster Oy Sijainti: Vaunukuja 3A, 93830 RUKATUNTURI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sovitaan tapauskohtaisesti Yhteystiedot: ARTO ALALÄÄKKÖLÄ, Puh: 0503352148, arto.alalaakkola@skibooster.fi Hakemukset: arto.alalaakkola@skibooster.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaunukuja 3A, 93830 RUKATUNTURI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Ruka Booster Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo , osoitteessa Vaunukuja 3A, 93830 RUKATUNTURI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa