Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Kotkan sekä Haminan seudulle RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ. Työ on monipuolista sali- tai keittiötyötä. Mahdollisuus tehdä tarjoilua, blokkausta, baarityötä tai keittiövuoroja. Työt alkavat mahdollisimman pikaisesti. Työ on aluksi keikkaluonteista. Palkkaus tes. Odotamme alan koulutusta tai työkokemusta, tarjoilijoilta edellytämme anniskelupassia. Myös voimassaoleva hygieniapassi tulee löytyä hakijalta. Laitathan hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi Emme valitettavasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kotka ravintola-alan asiakaspalvelu Kotka muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus