Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keitä me olemme? Chalupa Food Machete on vuonna 2015 perustettu fast & casual-tyylinen pikaruokaravintolaketju. Tarjoamme herkullista meksikolaista ruokaa, joka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Teemme annoksemme alusta asti itse, jolloin tiedämme tarkalleen mitä niihin laitamme. Annokset kootaan asiakkaiden toiveiden mukaan laadusta tinkimättä. Nopean kasvun vuoksi haemme joukkoomme energisiä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kauniainen ravintola-alan asiakaspalvelu Kauniainen muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut OK RAVINTOLAT OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kauniainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus