Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Keitä me olemme?

Chalupa Food Machete on vuonna 2015 perustettu fast & casual-tyylinen pikaruokaravintolaketju. Tarjoamme herkullista meksikolaista ruokaa, joka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Teemme annoksemme alusta asti itse, jolloin tiedämme tarkalleen mitä niihin laitamme. Annokset kootaan asiakkaiden toiveiden mukaan laadusta tinkimättä.

Nopean kasvun vuoksi haemme joukkoomme energisiä ja palvelualttiita osa-aikaisia ja kokoaikaista ravintolatyöntekijää. Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työtehtävät ruoan valmistamisesta asiakaspalveluun, kassatyöskentelyyn, astiahuoltoon sekä siisteyden ylläpitämiseen. Työ edellyttää hyvää paineensietokykyä. Asiakaspalveluun panostaminen on meillä ensisijaista, joten haluamme ettei hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Katsomme eduksi alan koulutuksen ja/tai alan työkokemuksen. Perehdytämme kattavasti työtehtäviin, joten oikea asenne ja motivaatio ovat kuitenkin tärkeintä.

Asiakaskuntamme on kansainvälistä, joten englannin kielen taito on välttämätöntä. Lisäksi työpiste sijaitsee kaksikielisessä Kauniaisessa, joten ruotsin kielen taito on suureksi eduksi.

Mikäli tunnistit itsesi ja haluat kasvattaa ravintola-alan ammattitaitoasi, lähetä hakemus osoitteeseen chalupa.omid@chalupa.com tai soita numeroon 0409136206. Palkkaus sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnantaja: OK RAVINTOLAT OY Sijainti: Tunnelitie 1, 02700 KAUNIAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: kaunianen.omid@chalupa.fi 0409136206 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tunnelitie 1, 02700 KAUNIAINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut OK RAVINTOLAT OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauniainen , osoitteessa Tunnelitie 1, 02700 KAUNIAINEN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa