Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään reipasta pizzakokkia tekemään ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tunteja viikossa noin 10-20h. Työkokemus ei välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Työ ei sovi allergioista kärsiville jauhopölyn takia. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä toimia kiireessä. Suomen kielen taito on ehdoton. Lähetä vapaamuotoinen hakemus [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Jyväskylä ravintola-alan asiakaspalvelu Jyväskylä muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut TMI MISKA PAAJANEN. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus