Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään reipasta pizzakokkia tekemään ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tunteja viikossa noin 10-20h. Työkokemus ei välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Työ ei sovi allergioista kärsiville jauhopölyn takia. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä toimia kiireessä. Suomen kielen taito on ehdoton. Lähetä vapaamuotoinen hakemus Keljonkotipizza@hotmail.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Jyväskylä ravintola-alan asiakaspalvelu Jyväskylä ravintola-alan asiakaspalvelu Jyväskylä muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut TMI MISKA PAAJANEN. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus