Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kotipizza centrumiin Joensuuhun Pizzalähettiä/kiireapulaista Työnkuvaan kuuluu pizzojen kuljetus,kassatyöskentely ja muut kotipizzan työtehtävät. Työvuorot sijoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Jos olet ahkera,iloinen asiakaspalvelija joka Pystyy toimimaan kiireessä. Olet kenties etsimämme henkilö Yheydenotot sähköpostilla 420@kotipizza.fi Heli Vatanen...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Joensuu ravintola-alan asiakaspalvelu Joensuu ravintola-alan asiakaspalvelu Joensuu muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut J & S Huikeeta Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus