Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

McDonald's Järvenpää hakee joukkoonsa iloisia, innostuneita, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin. Työ on vaihtelevaa (asiakaspalvelua, keittiötyötä ja siisteyden ylläpitoa). Etsimme henkilöitä, jotka voisivat tehdä vuoroja minä tahansa vuorokaudenaikana. Työ vaatii hyvää paineensietokykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja ja halua palvella asiakkaat erinomaisella tavalla. Tehtävään perehdytetään....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Järvenpää ravintola-alan asiakaspalvelu Järvenpää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut McDonald´s Järvenpää. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04430 - Järvenpää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus