Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

McDonald's Järvenpää hakee joukkoonsa iloisia, innostuneita, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin. Työ on vaihtelevaa (asiakaspalvelua, keittiötyötä ja siisteyden ylläpitoa).

Etsimme henkilöitä, jotka voisivat tehdä vuoroja minä tahansa vuorokaudenaikana. Työ vaatii hyvää paineensietokykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja ja halua palvella asiakkaat erinomaisella tavalla.

Tehtävään perehdytetään.

Työnantaja: McDonald´s Järvenpää Sijainti: Helsingintie 42, 04430 JÄRVENPÄÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: hakemus Hakemukset: http://www.mcdonalds.fi/fi/tutustu/tyopaikat/avoimet-tyopaikat.html Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsingintie 42, 04430 JÄRVENPÄÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut McDonald´s Järvenpää. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Helsingintie 42, 04430 JÄRVENPÄÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa