Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

McDonald's Järvenpää hakee joukkoonsa iloisia, innostuneita, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin. Työ on vaihtelevaa (asiakaspalvelua, keittiötyötä ja siisteyden ylläpitoa). Etsimme henkilöitä, jotka voisivat tehdä vuoroja minä tahansa vuorokaudenaikana. Työ vaatii hyvää paineensietokykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja ja halua palvella asiakkaat erinomaisella tavalla. Tehtävään perehdytetään....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Järvenpää ravintola-alan asiakaspalvelu Järvenpää ravintola-alan asiakaspalvelu Järvenpää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut McDonald´s Järvenpää. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus