Duunitori suosittelee
Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teboil Siilinhoviin haetaan ravontolatyöntekijää noin vuoden kestävään sijaisuuteen. Tehtävinä asiakaspalvelu, kassan hoito, ruuan valmistus, sämpylävitriinin hoito, á la carte, siivous sekä yleinen tilojen järjestyksestä huolehtiminen. Kaikkiin tehtäviin annetaan opastus, joten osaamista tärkeämpää on oikea asenne sekä asiakaspalveluhenkisyys. Toivomme sinulta keittiö-/ravintola-alan koulutusta tai suoritat parhaillaan alan opintoja. Työaika ajoittuuklo 6.00-22.00 välille. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Siilinjärvi myyjät ja kassahenkilöt Siilinjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Siilinjärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Siilinjärvi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä huoltoasemalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut I & J Hämäläinen/Teboil Siilinhovi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Siilinjärvi .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus