Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teboil Siilinhoviin haetaan ravontolatyöntekijää noin vuoden kestävään sijaisuuteen. Tehtävinä asiakaspalvelu, kassan hoito, ruuan valmistus, sämpylävitriinin hoito, á la carte, siivous sekä yleinen tilojen järjestyksestä huolehtiminen. Kaikkiin tehtäviin annetaan opastus, joten osaamista tärkeämpää on oikea asenne sekä asiakaspalveluhenkisyys. Toivomme sinulta keittiö-/ravintola-alan koulutusta tai suoritat parhaillaan alan opintoja. Työaika ajoittuuklo 6.00-22.00 välille. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Siilinjärvi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Siilinjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Siilinjärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Siilinjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Siilinjärvi myyjät ja kassahenkilöt muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito ravintola-alan asiakaspalvelu Siilinjärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä huoltoasemalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut I & J Hämäläinen/Teboil Siilinhovi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa