Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan ravintolatyöntekijää pizzeriaan. Työ sisältää asiakaspalvelun, pizzojen kuljetuksen, sekä kaikki muut pizzerian aputyöt. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa, ajokorttia sekä halukkuutta oppia pizzan paisto.

Malmin alueen tuntemuksesta sekä aikaisemmasta pizzeria työstä hyötyä. Hygieniapassi hankittava, jos työhön palkataan.

Työ on osapäivätyötä ja sopii hyvin esim. opiskelijoille. Työajat ovat ma, ti ja to klo 16-21. Lisätyö mahdollisuus. Palkka on TES mukainen.

Hakemukset sähköpostilla, kiitos.

Työnantaja: Tmi Panu Nikoskinen Sijainti: Ala-Malmin Tori 4, 00700 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: malminkotipizza@gmail.com Hakemukset: malminkotipizza@gmail.com Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ala-Malmin Tori 4, 00700 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Tmi Panu Nikoskinen. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ala-Malmin Tori 4, 00700 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa