Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tyros on 50 paikkainen lounasravintola Helsingissä Hermannissa. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan buffet lounaan, sekä pitopalvelua kaikkiin tilaisuuksiin. Etsimme kassatyöntekijää/tiskaria lounasravintola Tyrokseen vakituiseen työsuhteeseen. Aiempi kokemus astiahuollosta ja asiakaspalvelutyöstä on eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, reippautta ja joustavuutta. Pystyt työskentelemään kiireessä ja sinulla on hyvä paineen sietokyky. Edellytämme työntekijältä suomenkielen taitoa, sekä hygieniapassia. Työaika ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Tyros lounasravintola. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus