Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toiminnan laajentuessa etsimme kokemusta omaavaa ravintolatyöntekijää uudistuneeseen ravintolaan Turuntiellä. Työtehtäviin kuuluu kaikki yleiset ravintolatyöt. Hygieniapassi ehdoton, alkoholipassi sekä ajokortti toivotaan. Valmius kotiinkuljetuksiin sekä tarvittaessa viikonlopputyöhön. Muutoin työvuorot listan mukaan. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Yhteydenotot suoraan työnantajaan: Puh. 044 5091179...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hämeenlinna ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Erkan-Idil avoinyhtiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus