Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ravintola Suomenlinnan Panimo ja Viaporin Deli & Cafe hakee vakituista jo kokemusta omaavaa ravintolatoimenpäällikköä

Ravintola Suomenlinnan Panimo ja Viaporin Deli & Cafe sijaitsevat 15 minuutin merimatkan päässä Helsingin Kauppatorin rannasta, heti Suomenlinnan päälaiturin edessä. Ravintolamme ruokalistan perustana ovat ensiluokkaiset raaka-aineet kotimaisia pientuottajia unohtamatta. Ruokatuotteemme linjaan vaikutteita antavat linnoitussaaren historiankin perusteella skandinaaviset ja venäläiset perinteet, jotka yhdistämme klassiseen, mannermaiseen keittiöön. Tyylimme on konstailemattoman krouvia, laatu ja maku ovat keittiön prioriteettilistalla kärkisijoilla. Tavoitteemme on tuottaa vieraillemme maukkaan ruoan, juoman, miljöön ja palvelun kautta elämyksellistä mielihyvää täyden vatsan saattelemana. Panimoravintolamme tarjoaa viehättävän perinteiset ja historialliset puitteet yritystilaisuuksien, kokousten ja koulutustilaisuuksien pitoon sekä erilaisten juhlien mm häiden viettoon myös catering-palvelut luonnistuvat kauttamme. Asiakaspaikkoja on kokonaisuudessaan noin 200 ja henkilökuntaa sesonkiaikana noin 20.

Viaporin Deli & Cafe palvelee asiakkaita läpi vuoden ja tarjoaa perinteisten kahvilatuotteiden lisäksi lounasta, mukaan ostettavia herkkuja sekä matkamuistoja.

Ravintolatoimenpäällikön vastuualueena on mm asiakastyytyväisyyden varmistaminen, operatiivinen innostava johtaminen ja työnohjaaminen sekä eri liiketoiminnan tunnuslukujen tuloksellinen johtaminen. Gastronominen osaaminen niin ruokien kuin juomienkin osalta tulee olla hyvää ja luonteeltasi olet joustava positiivinen tiimipeluri ja nautit hektisestä työilmapiiristä. Työ on sesonkipainotteista ja eniten ihanaa laajaa kansainvälistäkin asiakaskuntaamme saamme palvella toukokuusta syyskuun loppuun. Ravintolatoimenpäällikkö kuuluu yhtiön johtoryhmään. Vakituinen työ alkaa loppuvuodesta 2016. www.panimoravintola.fi

Suomenlinnan Panimo ja Viaporin Deli ja Café on Ravintolakolmio- konsernin tytäryhtiö ja tarjoamme kokeneen koulutusmyönteisen organisaation tuen, sekä erittäin laajat henkilöstöedut mm ilmainen hammashuolto, laaja työterveyshuolto. Hakijalla on myös mahdollisuus saada asunto kauttamme. Ravintolakolmio-konserni on perheyritys ja muodostuu 18 eri ravintolasta pääkaupunkiseudulla. Ravintoloissamme työskentelee yhteensä noin 250 henkeä ja liikevaihto vuonna 2015 oli noin 27,5 Milj.€ www.ravintolakolmio.fi

Haluatko Sinä olla osa tätä huippujengiä?

Lisätietoja antaa Viaporin Resta Oy:n toimitusjohtaja Sami Hiltunen, 040 5882448. Hakemus palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta. Hakuaika 15.11.2016 saakka. Haastattelut aloitamme heti sopivan hakijan ilmaannuttua.

Web-osoite: http://www.ravintolakolmio.fi Työnantaja: Ravintolakolmio-ryhmä Sijainti: 00190 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan loppuvuonna 2016 Yhteystiedot: Elina Ostela-Pyhälä, Kehitysjohtaja, senior partner, p. 020 7424 203 gsm 0400 549434 Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=14&did=21002&job_id=4885 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00190 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatoimenpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintolakolmio-ryhmä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00190 - Helsinki , osoitteessa 00190 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa