Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kielitaitoista ravintolapäällikköä ravintolaamme. Tehtäviin kuuluu lisäksi kaikki ravintolassa esiintyvät. Edellytetään aikaisempaa kokemusta. Ravintola on avoinna arkisin klo 10.30-21.30, lauantaisin klo 9.30-21.30 ja sunnuntaisin klo 12.00-21.30. Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy. Lisätietoa Astrie Ejupi: 044 231 3668...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Raahe ravintola-alan asiakaspalvelu Raahe ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Raahe .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintola-pizzeria Manu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus