Duunitori suosittelee
Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAETAAN RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ APTEEKKARIINRavintola Apteekkari sijaitsee Kuopion keskustassa ja on suosittu ohjelmallinen viihderavintola. Apteekkariin on helppo tulla ja helppo olla. Ravintolassa voi nauttia olohuonetunnelmasta viihtyisässä miljöössä. Runsas ja ajantasainen tuotevalikoima pitää sisällään muun muassa laajan valikoiman viinejä, käsityöläisoluita - ja siidereitä. Apteekkarin tanssilattialla voit bilettää uusimpien hittibiisien parissa, unohtamatta menneiden vuosikymmenten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Juankoski ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kuopio ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Lapinlahti ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Leppävirta ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Maaninka ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Rautavaara ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Siilinjärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Suonenjoki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Tervo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Tuusniemi ravintola-alan asiakaspalvelu Juankoski ravintola-alan asiakaspalvelu Kuopio ravintola-alan asiakaspalvelu Lapinlahti ravintola-alan asiakaspalvelu Leppävirta ravintola-alan asiakaspalvelu Maaninka ravintola-alan asiakaspalvelu Rautavaara ravintola-alan asiakaspalvelu Siilinjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Suonenjoki ravintola-alan asiakaspalvelu Tervo ravintola-alan asiakaspalvelu Tuusniemi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Apteekkari. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus