Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HAETAAN RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ APTEEKKARIIN

Ravintola Apteekkari sijaitsee Kuopion keskustassa ja on suosittu ohjelmallinen viihderavintola. Apteekkariin on helppo tulla ja helppo olla. Ravintolassa voi nauttia olohuonetunnelmasta viihtyisässä miljöössä. Runsas ja ajantasainen tuotevalikoima pitää sisällään muun muassa laajan valikoiman viinejä, käsityöläisoluita - ja siidereitä. Apteekkarin tanssilattialla voit bilettää uusimpien hittibiisien parissa, unohtamatta menneiden vuosikymmenten parhaimmistoa. Apteekkari tarjoaa sykettä joka ilta -03 saakka.

Apteekkarin tulosvastuullisena ravintolapäällikkönä vastaat laadukkaasta ja tuloksellisesta operatiivisesta toiminnasta, toimintojen kehittämisestä, henkilöstön johtamisesta ja hyvinvoinnista, myynnistä ja markkinoinnista sekä toimit osana isompaa maran esimiestiimiä.

Etsimme joukkoomme:
- Positiivista asennetta ja kiirettä pelkäämätöntä ravintola-alan rautaista ammattilaista, joka porukan kärjessä vie joukkoja eteenpäin kohti yhteistä päämäärää ja onnistumisia
- Sinulla tulee olla vahva tausta ja näyttö ravintola-alalta ja kokemusta esimiestyöstä
- Olet kiinnostunut yleisesti alan trendeistä ja haluat olla mukana kehittämässä myös Apteekkaria entistä paremmaksi
- Jos olet valmis ottamaan vastuun isosta kokonaisuudesta ja haluat paikan Kuopion ykkösravintolasta, voit olla hakemamme ravintolapäällikkö.

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden tulla osaksi upeaa työporukkaa
- Loistavat PeeÄssän ja S-ryhmän henkilöstöedut, sekä kehittymismahdollisuudet.
- Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja 111h/3 vko.
- Aloitus sopimuksen mukaan.
Mikäli olet etsimämme apteekkari, täytä hakemus 30.10.2016 mennessä osoitteessa: http://www.peeässä.fi - avoimet työpaikat ja liitä mukaan kuvallinen cv sekä palkkatoive.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa toimialajohtaja Ville Puustiselta 044-7197 996 tai ville.puustinen@sok.fi

Työnantaja: Apteekkari Sijainti: Kuopio Työajat: kokoaikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/4534/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuopio

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Apteekkari. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa