Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

KIILA Food & Bar on yksityinen ravintola keskellä Helsingin vilkkainta vilskettä. Aina löytyy syy pysähtyä Kiilassa! Meillä voi kohdata, rentoutua ja viihtyä kellon aikaan katsomatta.
Hulppealla näköalalla varustettu Ravintola Kiila sijaitsee Helsingin ytimessä. Ravintola on auki aamun sarastuksesta iltahämärään ja tarjoaa asiakkailleen raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä.
Iloinen ja huomaavainen Palvelu on meille ensisijaisen tärkeää, työntekijällä on oltava halu hymyillä ja palvella asiakasta!
Kiilassa meno on todella vilkasta, jonka takia työntekijän asenne, halu ja ilo ratkaisee.
Haluammekin nyt lisää iloisia, reippaita ja asiakaspalvelualttiita työntekijöitä jo energiseen tiimiimme!
Kiilassa me odotamme hakijoilta määrätietoista ja luovaa otetta sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeastikin muuntuvassa ympäristössä.

Juuri nyt haemme
RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ,
raudanlujaa ammattilaista, joka tietää mitä on vastuun kantaminen. Päälliköllä täytyy olla tahtotila asioiden eteenpäin viemiseen sekä intoa/osaamista ja näkökulmaa ravintolan kokonaisuuden hallitsemiseen.
Etsimme päällikköä, joka tietää mitä tarkoittaa päällikköys.

Toivomme Päälliköltä vankan johtamistaidon ja työhön sitoutumisen lisäksi vastuunottamiskykyä sekä taitoa vastuun jakamiseen ja alaistensa kouluttamiseen.
Ravintolapäällikön tulee luoda tiimi, joka yhdessä kulkee kohti suunniteltuja päämääriä ja tavoitteita. Päälliköllä on oltava halua ja taitoa havainnoida ravintolan kokonaiskuvaa sen toimivuuden kannalta ja kehittää toimintaa ympärillä olevaa kysyntää silmällä pitäen. Ravintolapäällikkö toimii vahvana esimerkkinä salin puolella ja johtaa henkilökunnan meille tärkeisiin tavoitteisiin tekemällä asiat ensin itse.
Mikäli olet valmis hyppäämään monipuoliseen ja uusien tuulien ympäröimään työhön, otahan rohkeasti yhteyttä!

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelon sähköisesti.
Noora Himberg
040 526 9172
noora.himberg@gmail.com

Lisätietoa ravintolastamme löydät sivuilta:
www.ravintolakiila.fi

Web-osoite: http://www.ravintolakiila.fi Työnantaja: Kiila Food & Bar Sijainti: Mannerheimintie 14, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Noora Himberg, Puh: 040 526 9172, noora.himberg@gmail.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 14, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kiila Food & Bar. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 14, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa