Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vierumäki hakee kokenutta
 
RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ
 
Vierumäen alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja yökerho. Laaja-alainen ravintolamaailma työllistää vakituisesti noin 80 työntekijää. Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan salitoiminnan laadukkaasta toiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Johdat yhdessä vuoropäälliköiden kanssa 50 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Toimit COO:n alaisuudessa.
Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden esimiestyökokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Suhtaudut työhösi intohimoisesti; sinulle on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakaskokemusten onnistumisesta ja olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sen. Sinulla on aitoa kiinnostusta kehittää ravintolan toimintaa asiakasta kuunnellen ja osaat innostaa tiimisi tähän mukaan. Omaat positiivisen asenteen, olet oma-aloitteisuutta ja halua kehittää sekä ravintolan tuloksellista toimintaa että omaa osaamistasi.
Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä.
Lähetä hakemus palkkatoiveineen 27.10 mennessä
Lisätietoja: Henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen  p.046-9226514

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Työnantaja: Vierumäki Country Club Sijainti: Urheiluopistontie 400, 19120, Vierumäki, Suomi Yhteystiedot: Hanna-Mari Sallinen, 046-9226514 Hakemukset: https://solo.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1067&key=ueXCNdqR&rspvt=c4k4kmsipfk0cok84sgoss04w0c4wc#form_start Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Urheiluopistontie 400, 19120, Vierumäki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Vierumäki Country Club Oy Y-tunnus 2196114-2 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Vierumäki Country Club Restaurants

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

20 269 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

311 000 € -47 %

Henkilöstö

182 11

Liikevoitto-%

2 % -33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Vierumäki Country Club. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola , osoitteessa Urheiluopistontie 400, 19120, Vierumäki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa