Duunitori suosittelee
Haemme tuotantotyöntekijöitä Helsinkiin!

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Luottopäällikkö, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vierumäki hakee kokenutta RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Vierumäen alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja yökerho. Laaja-alainen ravintolamaailma työllistää vakituisesti noin 80 työntekijää. Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan salitoiminnan laadukkaasta toiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Johdat yhdessä vuoropäälliköiden kanssa 50 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Toimit COO:n alaisuudessa. Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Heinola ravintola-alan asiakaspalvelu Heinola ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vierumäki Country Club Oy Y-tunnus 2196114-2 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Vierumäki Country Club Restaurants

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Vierumäki Country Club. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus