Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ammattitaitoista, myynnin ja tuloksen tekemisestä nauttivaa ravintolapäällikköä uudistuvaan Vermoon. Sunborn Catering isännöi Vermon raviradan ravintolapalveluita. Vermossa ravintolapalveluita järjestetään kahdeksassa ravintolassa, asiakasaitioissa ja kokouskabineteissa. Vermossa voidaan järjestää laadukkaasti niin isommat kuin pienemmätkin tilausuudet yrityksille. Monipuolisessa ravintolapäällikön tehtävässä vastuullasi on mm. - Vermon ravintoloiden toiminnasta ja tuloksesta vastaaminen. - Henkilökunnan työnjohto. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Sunborn Catering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus