Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ammattitaitoista, myynnin ja tuloksen tekemisestä nauttivaa ravintolapäällikköä uudistuvaan Vermoon. Sunborn Catering isännöi Vermon raviradan ravintolapalveluita. Vermossa ravintolapalveluita järjestetään kahdeksassa ravintolassa, asiakasaitioissa ja kokouskabineteissa. Vermossa voidaan järjestää laadukkaasti niin isommat kuin pienemmätkin tilausuudet yrityksille. Monipuolisessa ravintolapäällikön tehtävässä vastuullasi on mm. - Vermon ravintoloiden toiminnasta ja tuloksesta vastaaminen. - Henkilökunnan työnjohto. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Sunborn Catering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa