Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Classic American Diner hakee joukkoihinsa tarjoilijoita!

Classic American Diner tarjoilee nimensä mukaisesti klassisia amerikkalaisia tuhteja ruoka-annoksia iloisella ja perinteisellä Diner-tavalla. Ravintolamme tarjoaa sinulle, perheellesi sekä ystävillesi rennon tavan ruokailla huvipuiston sykkeessä!

Haetaan rempseitä, iloisia tarjoilijoita joilla on asenne ja tekemisen meininki kohdillaan Classic American Diner Jumboon Vantaalle. Emme odota, että hakijalla olisi vuosien kokemus alalta, mutta haluamme, että sinulla on asiakaslähtöistä palveluhalua. "Olet toivottu vieras ravintolassamme." - lause kiteyttää, mitä odotamme henkilökunnaltamme.

Vaadimme hakijoiltamme:

- Anniskelu- ja hygieniapasseja
- Ammattitaitoista ja reipasta otetta työhön
- Stressin sietokykyä ja joustavuutta
- Iloista ja rentoa mieltä
-Varavastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Palkkaus on TES/sopimuksen mukaan.

Toimita hakemuksesi CV:n kera sähköpostitse mahdollisimman pian, viimeistään 30.10.2016
Laitathan otsikoksi: Oma nimi/Classic American Diner / tarjoilija

Sanni Hänninen
Henkilöstöpäällikkö
Smile Palvelut Helsinki Oy
050 4336339
sanni@smilepalvelut.fi

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on yksi Suomen suurimmista ravintola-alaan erikoistuneista henkilöstöpalveluyrityksistä. Välitämme työvoimaa yli kahdelle sadalle ravintolayritykselle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on jo lähes 3000 ravintola-alan ammattilaista.

Web-osoite: http://www.smilepalvelut.fi Työnantaja: Smile Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sanni Hänninen Henkilöstöpäällikkö Smile Palvelut Helsinki Oy 050 4336339 sanni@smilepalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Smile Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaanportinkatu 3, 01510 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa