Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokatinrinteillä toimiva rinneravintola A'la Katti hakee talvikaudeksi 2016-2017 3 osa-aikaista ravintolan tarjoilijaa ( työtä 90-110h/3vkoa). Työtehtäviin kuuluu mm. ruoka-annosten pöytiin vienti, kassa työskentely, alkoholitarjoilu, ravintolasalin siisteydestä huolehtiminen ym. ravintolan monenlaiaiset työtehtävät. Vaaditaan anniskelu- ja hygieniapassit sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta. Toivomme hakijalta asiakslähtöistä ja iloista palveluasennetta, joustavuutta sekä positiivista suhtautumista muutoksiin. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Sotkamo ravintola-alan asiakaspalvelu Sotkamo ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Sotkamo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Eisu Oy/A´la Katti. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sotkamo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa