Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Tarjoilijoita Pikkujoulusesonkiin Oulun alueen ravintoloihin. Mikäli olet reipas, oma-aloitteinen sekä rautaisen ammattitaidon omaava tai tuleva huippuosaaja, niin olet etsimämme henkilö. Työtehtävät vaihtelevat, Työ on vuorotyötä, kuitenkin painottuen iltoihin, sekä viikonloppuihin. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintola-alalta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, ja työskentelet sujuvasti myös kiireessä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Turvamiehet Ky/StaffTeam GROUP. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus