Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Haemme 50-paikkaiseen ravintola Ensilumeen tarjoilijaa Joulupukin Pajakylään Napapiirille. Asiakaskunta on pääosin ulkomaalaista, joten hakijalla täytyy olla hyvä englannin kielen taito. Muut kielet ovat eduksi. Ravintolassa on A-oikeudet. Edellytämme anniskelupassia sekä kokemusta tarjoilijan työstä.
Ravintola Ensilumen lisäksi alueella toimii jääravintola, joka on myös tarjoilijan vastuualuetta.

Web-osoite: http://snowmanworld.fi Työnantaja: Arctice Oy Sijainti: Joulumaantie 5, 96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: joulukuun alussa Yhteystiedot: Kristina Thompson 040 519 4444 kristina@snowmanworld.fi Hakemukset: kristina@snowmanworld.fi Ilmoitus jätetty: 23.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joulumaantie 5, 96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Arctice Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Joulumaantie 5, 96930 NAPAPIIRI ROVANIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa