Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TÖITÄ TARJOLLA! Kairalan Kievari etsii energistä, aikaansaavaa ja innokasta työntekijää joukkoihinsa. Sopiva henkilö on sellainen, joka osaa kuvitella itsensä tekemään moninaisia siivoustöitö sekäkotiapu-palveluja laidasta laitaan, työskentely pubin tiskin takana kiinnostaisi ja voisipa ajatella vetävänsä vaikka karaokeillan pubin asiakkaille. Olisit myös innoissasi kehittämässä palveluja eteenpäin ja ideoisit uutta. Hoitaisit myös yrityksen asiakkuuksiin ja tilauksiin liittyviä asioita, kuten esimerkiksi siivoustöiden järjesteleminen, huonevaraukset tai juomatilaukset.

Jos olet henkilö, joka nautit työstä kuin työstä, tykkäät kun päivät ei ole samanlaisia, ilta- ja yötyökin passaa ja sinulla on ajokortti ja hygieniapassi, voisit olla etsimämme lenkki ketjuumme. Kokemus joltain alalta plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä koulutamme tehtäviin. Pääasia että asenteesi on kohdallaan. Jos koet olevasi oikea henkilö tähän työhön, hae heti!

Voimme vuokrata tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Web-osoite: http://kairalankievari.com Työnantaja: Kairalan Kievari Oy Sijainti: Vallovaarantie 209, 98900 SALLA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, sairasloman sijaisuus, vuoden alussa Yhteystiedot: Tero Laukkanen, Puh: 0407788689, terolaukkanen7@gmail.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vallovaarantie 209, 98900 SALLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kairalan Kievari Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salla , osoitteessa Vallovaarantie 209, 98900 SALLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa