Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TÖITÄ TARJOLLA! Kairalan Kievari etsii energistä, aikaansaavaa ja innokasta työntekijää joukkoihinsa. Sopiva henkilö on sellainen, joka osaa kuvitella itsensä tekemään moninaisia siivoustöitö sekäkotiapu-palveluja laidasta laitaan, työskentely pubin tiskin takana kiinnostaisi ja voisipa ajatella vetävänsä vaikka karaokeillan pubin asiakkaille. Olisit myös innoissasi kehittämässä palveluja eteenpäin ja ideoisit uutta. Hoitaisit myös yrityksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Salla ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kairalan Kievari Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee Salla .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus