Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Intialaiseen ravintolaan tarjoilija. Työ on osa-aikatyö, töitä voi olla myös viikonloppuisin. Hygieniapassi ja anniskelupassi välttämätön. Työ alkaa välittömästi kun sopiva löytyy. Lounasvuoro 10.15-16 , iltavuoro 16-22(23). Tuntejä vähintään 12h/vko, mahdollisesti enemmän. Hakijalta toivotaan iloista ja positiivista asiakaspalvelutaitoa, kohtuullinen englannin kielen taito välttämätön. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 13.00-jälkeen.

Työnantaja: New Mumbai Ky Sijainti: Asemakatu 39, 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti kun sopiva löytyy Yhteystiedot: Ashraf Noor, Satu Eronen 08331237 Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemakatu 39, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut New Mumbai Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Asemakatu 39, 90100 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa