Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Intialaiseen ravintolaan tarjoilija. Työ on osa-aikatyö, töitä voi olla myös viikonloppuisin. Hygieniapassi ja anniskelupassi välttämätön. Työ alkaa välittömästi kun sopiva löytyy. Lounasvuoro 10.15-16 , iltavuoro 16-22(23). Tuntejä vähintään 12h/vko, mahdollisesti enemmän. Hakijalta toivotaan iloista ja positiivista asiakaspalvelutaitoa, kohtuullinen englannin kielen taito välttämätön. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 13.00-jälkeen.

Työnantaja: New Mumbai Ky Sijainti: Asemakatu 39, 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti kun sopiva löytyy Yhteystiedot: Ashraf Noor, email ashraf_zn26@yahoo.com Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemakatu 39, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut New Mumbai Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90130 - Oulu , osoitteessa Asemakatu 39, 90100 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus