Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sali-/hotellityöntekijä Koivulahden Rapukartanolle Koivulahden Rapukartano on ravintola- ja hotelli, joka palvelee tilauksesta ympäri vuoden. Etsimme tiimiimme vahvistukseksi salityöntekijää, jolla on mielellään jo entuudestaan kokemusta tarjoilutyöstä. Lisäksi etsimämme henkilö toimii myös asiakastilaisuuksia valmistelevissa työtehtävissä hotellin ja ravintolan puolella. Työhön kuuluu sekä aamu- että iltavuoroa. Hygieniapassi ja alkoholipassi on hyvä olla taskussa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu MänttäVilppula ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Heinonen Pasi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mänttä-Vilppula .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus