Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sali-/hotellityöntekijä Koivulahden Rapukartanolle Koivulahden Rapukartano on ravintola- ja hotelli, joka palvelee tilauksesta ympäri vuoden. Etsimme tiimiimme vahvistukseksi salityöntekijää, jolla on mielellään jo entuudestaan kokemusta tarjoilutyöstä. Lisäksi etsimämme henkilö toimii myös asiakastilaisuuksia valmistelevissa työtehtävissä hotellin ja ravintolan puolella. Työhön kuuluu sekä aamu- että iltavuoroa. Hygieniapassi ja alkoholipassi on hyvä olla taskussa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu MänttäVilppula ravintola-alan asiakaspalvelu MänttäVilppula ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu MänttäVilppula .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Heinonen Pasi. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mänttä-Vilppula .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus