Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kolin Ryynänen on Kolin kylän keskustassa sijaitseva gastro-pubi. Tarjoamme asiakkaille myös luhtiaittamajoitusta. Ravintolassamme haluamme luoda lämminhenkisen tunnelman. Menumme painottuu lähiruokaan ja juomissa laajin valikoima löytyy oluista ja viskeistä. Palveluihimme kuuluvat myös yksityistilaisuudet, kuten kokoukset ja erilaiset juhlat.

Tarjoamme monipuolisen työpaikan ravintola- ja matkailualalla. Etsimme asiakaspalveluun extra työntekijää (mahdollisuus kokoaikaiseen sopimukseen myöhemmin). Anniskeluvastaavan pätevyys on ehdoton vaatimus. Toivoisimme tulevalta tiimiläiseltä myös kiinnostusta leivontaan ja keittiötyöhön, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja kielitaitoa.

Lisätietoja Sirpa Riikonen 045 611 7777
[email protected]

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ylä-Kolintie 1, 83960 KOLI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Shishibar. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Lieksa , osoitteessa Ylä-Kolintie 1, 83960 KOLI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus