Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kolin Ryynänen on Kolin kylän keskustassa sijaitseva gastro-pubi. Tarjoamme asiakkaille myös luhtiaittamajoitusta. Ravintolassamme haluamme luoda lämminhenkisen tunnelman. Menumme painottuu lähiruokaan ja juomissa laajin valikoima löytyy oluista ja viskeistä. Palveluihimme kuuluvat myös yksityistilaisuudet, kuten kokoukset ja erilaiset juhlat.

Tarjoamme monipuolisen työpaikan ravintola- ja matkailualalla. Etsimme asiakaspalveluun extra työntekijää (mahdollisuus kokoaikaiseen sopimukseen myöhemmin). Anniskeluvastaavan pätevyys on ehdoton vaatimus. Toivoisimme tulevalta tiimiläiseltä myös kiinnostusta leivontaan ja keittiötyöhön, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja kielitaitoa.

Lisätietoja Sirpa Riikonen 045 611 7777
Kolinryynanen@gmail.com

Työnantaja: Shishibar Sijainti: Ylä-Kolintie 1, 83960 KOLI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sirpa Riikonen, 0456117777, kolinryynanen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ylä-Kolintie 1, 83960 KOLI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Shishibar. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieksa , osoitteessa Ylä-Kolintie 1, 83960 KOLI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa