Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Haemme mukavaan porukkaamme á la carte-taitoista tarjoilijaa, pääasiallisesti ravintola Rakkaan, vuoroja myös Revontuli-ravintolan buffassa ja aamiaisella.
Olet iloinen, ulospäin suuntaunut asiakaspalvelun ammattilainen, joka pystyy niin itsenäiseen kuin myös tiimityöskentelyyn ajoittain hektisessäkin ympäristössä.
Pystyt palvelemaan kansainvälisiä asiakkaitamme sujuvasti englanniksi sekä suomalaisia asiakkaitamme sujuvalla suomen kielellä. Kaikki muu kielitaito on eduksi.

Web-osoite: http://www.holidayclub.fi Työnantaja: Holiday Club Resorts Oy, Holiday Club Saariselkä Sijainti: Saariseläntie 7, 99830 SAARISELKÄ Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 15.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ravintolan vuoropäällikkö Sinikka Peuraniemi, 050-5778970 sinikka.peuraniemi@holidayclub.fi Hakemukset: sinikka.peuraniemi@holidayclub.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saariseläntie 7, 99830 SAARISELKÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Holiday Club Resorts Oy, Holiday Club Saariselkä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Saariseläntie 7, 99830 SAARISELKÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa