Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme mukavaan porukkaamme á la carte-taitoista tarjoilijaa, pääasiallisesti ravintola Rakkaan, vuoroja myös Revontuli-ravintolan buffassa ja aamiaisella. Olet iloinen, ulospäin suuntaunut asiakaspalvelun ammattilainen, joka pystyy niin itsenäiseen kuin myös tiimityöskentelyyn ajoittain hektisessäkin ympäristössä. Pystyt palvelemaan kansainvälisiä asiakkaitamme sujuvasti englanniksi sekä suomalaisia asiakkaitamme sujuvalla suomen kielellä. Kaikki muu kielitaito on eduksi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Inari ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Holiday Club Resorts Oy, Holiday Club Saariselkä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus