Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Täysin uudistuneessa ja peruskorjatussa Spa Hotel Runnissa ovat kaikki palvelut saman katon alla. Spa Hotel Runnin historiallinen miljöö luo yksilölliset ja elegantit puitteet myös ravintolaillallisille sekä kokous- ja juhlatilaisuuksille. Juhlaravintola Marsalkka on myös olennainen osa Suomen historiaa. Ravintola Runni on uskollinen kylpylähotellin perinteille ja on ylpeä niistä - mutta nykyään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Iisalmi ravintola-alan asiakaspalvelu Iisalmi ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Spa Hotel Runni Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus