Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Täysin uudistuneessa ja peruskorjatussa Spa Hotel Runnissa ovat kaikki palvelut saman katon alla.
Spa Hotel Runnin historiallinen miljöö luo yksilölliset ja elegantit puitteet myös ravintolaillallisille sekä kokous- ja juhlatilaisuuksille. Juhlaravintola Marsalkka on myös olennainen osa Suomen historiaa.

Ravintola Runni on uskollinen kylpylähotellin perinteille ja on ylpeä niistä - mutta nykyään modernilla ja mutkattomalla tavalla. Arvonsa tuntien, mutta ei jäykistellen, Ravintola Runnissa on asiakas aina meille tärkein.
Juuri nyt Ravintola Runni hakee osaavaan ja vahvaan joukkoonsa osa-aikaisia tarjoilijoita joulusesonkiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan ammattitutkintoa ja vähintään kaksi vuotta työkokemusta tarjoilijan työstä. Arvostamme joustavuutta, rivakkaa otetta työhön, sujuvaa suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet kohtelias, tehokas, osaat hoitaa monta asiaa samanaikaisesti, liikut ravintola-ilmapiirissä kuin kotonasi, etkä hätkähdä pienestä tai isommastakaan haasteesta. Lisäksi edellytämme hakijalta perusteet baariosaamisesta sekä voimassaolevan anniskelupassin. Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi.

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseesi CV sekä suosittelijat yhteystietoineen.

Web-osoite: http://runni.fi Työnantaja: Spa Hotel Runni Oy Sijainti: Runnintie 407, 74595 RUNNI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai heti sopimusken mukaan. Yhteystiedot: Ravintolapäällikkö Joonas Nilsson Puh: 0400 792379 joonas.nilsson@runni.fi Vastaava hoitaja Henna Huhtala Puh: 044 9133622 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Runnintie 407, 74595 RUNNI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Spa Hotel Runni Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Runnintie 407, 74595 RUNNI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa