Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Talveksi Marival II-alus parkkeeraa jälleen Kauppatorille lounasravintolaksi. Tarvitaan omatoiminen hyvä asiakaspalvelija tarjoilemaan ruokaa ja myymään baarin tuotteita. Asiakkaita n. 40 päivässä. Vaatimuksena ajokortti (mielellään oma auto, ei kuitenkaan vaatimus), anniskelupassi tai vastaava, hygieniapassi, suomen ja englannin kielen taito. Koko- tai osa-aikatyö, myös yrittäjille! Laiva seilaa jälleen 1.5.2017 alkaen kesäkauden, mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Amfion Marine Charters Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus