Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Etsitään mielellään kokenutta tarjoilijaa tekemään Show-iltoina vuoroja. Noin 3-4 päivää viikossa, mahdollisesti myös cateringiä sekä yksityistilaisuuksia. Banquet-kokemus on ehdoton, sekä anniskeluvastaavan oikeudet.

Toivomme positiivista, huumorintajuista sekä ammattitaitoista tarjoilijaa työyhteisöömme. Odotamme jo hieman kokemusta alalta, sekä perus cocktailien hallintaa, omatoimisuutta. Englannin kielen hyvä taito ehdotonta, sekä ruotsinkielestä suuri plussa.

Web-osoite: http://www.kaksikanaa.fi Työnantaja: 4Thumbs Up Oy Sijainti: kanavakatu 3, 00160 HELSINKI Työajat: iltatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: 0405808972, ravintola@kaksikanaa.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: kanavakatu 3, 00160 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut 4Thumbs Up Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa kanavakatu 3, 00160 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa