Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Svinön Saaristokaupan yhteydessä olevan lounaskahvilan toimintaa ollaan laajentamassa. Haemme henkilöä, joka voi toimia kahvilan alkoholivastaavana ja olla mukana käynnistämässä ravintolatoimintaa.

Tarvittaessa kaikki työsuhteessa olevat avustavat myös kaupan puolella vaikka pääasiallinen työ on ravintolan puolella.

Svinön Saaristokauppa ja avattava Skärgårdskrogen ovat vahvasti kaksikielinen ja suuri osa asiakaskunnasta on ruotsinkielistä, joten sujuva käytännön ruotsinkielen taito suotavaa.

Hakemus sähköpostilla.

Työnantaja: Svinön Saaristokauppa - Svinö Skärgårdsbutik Oy Ab Sijainti: Suvisaarentie 23, 02380 ESPOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kristina Tukiainen, 040 7310 620, kristina.tukiainen@kolumbus.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suvisaarentie 23, 02380 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Svinön Saaristokauppa - Svinö Skärgårdsbutik Oy Ab. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Suvisaarentie 23, 02380 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa