Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Svinön Saaristokaupan yhteydessä olevan lounaskahvilan toimintaa ollaan laajentamassa. Haemme henkilöä, joka voi toimia kahvilan alkoholivastaavana ja olla mukana käynnistämässä ravintolatoimintaa. Tarvittaessa kaikki työsuhteessa olevat avustavat myös kaupan puolella vaikka pääasiallinen työ on ravintolan puolella. Svinön Saaristokauppa ja avattava Skärgårdskrogen ovat vahvasti kaksikielinen ja suuri osa asiakaskunnasta on ruotsinkielistä, joten sujuva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Svinön Saaristokauppa - Svinö Skärgårdsbutik Oy Ab. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus