Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme ammattitaitoista, yli 2-v. kokemuksen sekä hygieniapassin omaavaa ravintolakokkia.

Kokin työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti lounasruokien valmistusta sekä a'la carte-annosten valmistusta.

Meillä on tarjota ahkeralle, oma-aloitteiselle sekä asiantuntevalle tekijälle monipuoliset työtehtävät. Arkipäivisin ravintolamme tarjoaa monipuolista lounasta asiakkaillemme aina salaattipöydästä jälkiruokaan asti.

A'la carte- annoksia asiakkaamme voivat tilata ma-la klo:12.00-20.00 joten lounasruokien lisäksi kokkimme pääsee valmistamaan näyttäviä Burger-annoksia, pizzoja, pihvi-annoksia ym. listaruokiamme

Arvostamme idearikasta, innokasta työtapaa ja vastineeksi tarjoamme vapaat kädet lounasruokien sekä muiden annosten suunnitteluun ja toteutukseen.

Web-osoite: http://www.lannentie.fi Työnantaja: Hotelli Lännentie /Janune Oy Sijainti: Levysepänkatu 1, 23500 UUSIKAUPUNKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: -Lisätiedot nrosta: +358 44 753 3835 lannentie@uusikaupunki.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Levysepänkatu 1, 23500 UUSIKAUPUNKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Hotelli Lännentie /Janune Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Levysepänkatu 1, 23500 UUSIKAUPUNKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa