Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ammattitaitoista, yli 2-v. kokemuksen sekä hygieniapassin omaavaa ravintolakokkia. Kokin työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti lounasruokien valmistusta sekä a'la carte-annosten valmistusta. Meillä on tarjota ahkeralle, oma-aloitteiselle sekä asiantuntevalle tekijälle monipuoliset työtehtävät. Arkipäivisin ravintolamme tarjoaa monipuolista lounasta asiakkaillemme aina salaattipöydästä jälkiruokaan asti. A'la carte- annoksia asiakkaamme voivat tilata ma-la klo:12.00-20.00 joten lounasruokien lisäksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Uusikaupunki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Hotelli Lännentie /Janune Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Uusikaupunki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus