Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola-/kahvila-/matkailuyrittäjä Teijon kylän ja historiallisella rautaruukilla toimivan yrityspuiston keskellä sijaitsevaan ravintolatilaan haetaan yrittäjää. Ravintola palvelee alueella työskenteleviä ja asuvia sekä matkailijoita. Meri-Teijo on vilkas matkailualue ja lisäksi kävijämäärät ovat vahvassa kasvussa uuden Teijon kansallispuiston myötä. 50 asiakaspaikkaa, tilava keittiö ja kesäisin lisäksi katettu terassi (yhteensä 80 anniskelupaikkaa). Hyvät mahdollisuudet myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Salo muut matkailualan tehtävät Salo yrittäjä Salo maa-, metsä- ja kalatalouden työt muut matkailualan tehtävät yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintola-/kahvila-/matkailuyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Teijon Ruukki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Salo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus