Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Ravintola-/kahvila-/matkailuyrittäjä

Teijon kylän ja historiallisella rautaruukilla toimivan yrityspuiston keskellä sijaitsevaan ravintolatilaan haetaan yrittäjää. Ravintola palvelee alueella työskenteleviä ja asuvia sekä matkailijoita.

Meri-Teijo on vilkas matkailualue ja lisäksi kävijämäärät ovat vahvassa kasvussa uuden Teijon kansallispuiston myötä. 50 asiakaspaikkaa, tilava keittiö ja kesäisin lisäksi katettu terassi (yhteensä 80 anniskelupaikkaa). Hyvät mahdollisuudet myös cateringtoimintaan.
Edullinen vuokra.

Matkailutoiminnasta laajemmin kiinnostuneelle mahdollisuuksia huomattavasti laajempaankin toimintaan ruukilla. Etsimme vahvaa yrittäjää alueen matkailutoimintojen kehittäjäksi: taidekeskus, myymälöitä, kahvila, majoitustiloja.

Tervetuloa tutustumaan Teijon ruukkikylän mahdollisuuksiin.

www.teijonruukki.fi

Web-osoite: http://www.teijonruukki.fi Työnantaja: Teijon Ruukki Oy Sijainti: Telakkatie 25, 25570 TEIJO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Lisätietoja puh Juha Bäckmand 040 482 2224 toimitilat@teijonruukki.fi Hakemukset: toimitilat@teijonruukki.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Telakkatie 25, 25570 TEIJO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintola-/kahvila-/matkailuyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Teijon Ruukki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Telakkatie 25, 25570 TEIJO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa