Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Nokialla toimiva Yellow Dragon ravintola hakee osa-aikaista työntekijää. Tehtävänä pöytien ja paikkojen siivous sekä keittiössä avustavat työt (esim. pilkkominen, salaattien teossa avustaminen) sekä puhelimeen vastaaminen. Työnantaja puhuu englantia, joten englannin kielen osaamista tarvitaan jonkin verran. Työtä 4 tuntia päivässä. Ravintola on avoinna arkisin klo 11 - 21 ja la - su 12 - 21, neljän tunnin työvuoron alkamisaika sovittavissa työnantajan kanssa. Hygieniapassi on oltava voimassa.

Ota yhteys työnantajaan puhelimitse tai sähköpostilla.

Työnantaja: Lu Fan Trade Finland Avoin yhtiö Sijainti: Välikatu 8, 37100 NOKIA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: CHEN Jianshi, Puh: 046 562 1642 tai sähköpostilla : jianshichen@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 04.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Välikatu 8, 37100 NOKIA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintola-apulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Lu Fan Trade Finland Avoin yhtiö. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia , osoitteessa Välikatu 8, 37100 NOKIA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa