Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yritykseen koulutettavaa henkilöä, tavoitteena teknistä myyjää/atk-tukea. Kyseessä Osaamisen ovi - osaajia yrityksiin koulutus. Työssäoppimisyritys Ravaltsu Oy Lapua. Mikäli omaat jo metallialan perustiedot ja työpaikka käytännönläheisen koulutuksen kautta kiinnostaa sinua ota yhteyttä Raimo Vesala puh. 0500 668 388. Koulutuksen pituus määräytyy aiemman koulutuksen/työkokemuksen perusteella. Koulutuksesta vastaa Sedu aikuiskoulutus, Merja Kaateikko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lapua tekninen tuki ja ylläpito Lapua tekninen tuki Lapua myyntialan tehtävät Lapua myyjät ja kassahenkilöt tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ravaltsu Oy Y-tunnus 0503268-5 Toimiala Metallien työstö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä/atk-tuki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Ravaltsu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus