Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yritykseen koulutettavaa henkilöä, tavoitteena teknistä myyjää/atk-tukea. Kyseessä Osaamisen ovi - osaajia yrityksiin koulutus. Työssäoppimisyritys Ravaltsu Oy Lapua. Mikäli omaat jo metallialan perustiedot ja työpaikka käytännönläheisen koulutuksen kautta kiinnostaa sinua ota yhteyttä Raimo Vesala puh. 0500 668 388. Koulutuksen pituus määräytyy aiemman koulutuksen/työkokemuksen perusteella. Koulutuksesta vastaa Sedu aikuiskoulutus, Merja Kaateikko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lapua tekninen tuki ja ylläpito Lapua tekninen tuki Lapua myyjät ja kassahenkilöt Lapua myyntialan tehtävät Lapua myyjät ja kassahenkilöt tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lapua .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ravaltsu Oy Y-tunnus 0503268-5 Toimiala Metallien työstö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä/atk-tuki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Ravaltsu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus