Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yritykseen koulutettavaa henkilöä, tavoitteena teknistä myyjää/atk-tukea. Kyseessä Osaamisen ovi - osaajia yrityksiin koulutus. Työssäoppimisyritys Ravaltsu Oy Lapua. Mikäli omaat jo metallialan perustiedot ja työpaikka käytännönläheisen koulutuksen kautta kiinnostaa sinua ota yhteyttä Raimo Vesala puh. 0500 668 388. Koulutuksen pituus määräytyy aiemman koulutuksen/työkokemuksen perusteella. Koulutuksesta vastaa Sedu aikuiskoulutus, Merja Kaateikko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lapua tekninen tuki ja ylläpito Lapua tekninen tuki Lapua myyntialan tehtävät Lapua myyjät ja kassahenkilöt tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ravaltsu Oy Y-tunnus 0503268-5 Toimiala Metallien työstö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä/atk-tuki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Ravaltsu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62100 - Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus