Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rautalammin kunnan perusturvaosastolla on avoinna osa-aikainen (60 %) SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus 31.12.2016 asti. On todennäköistä, että sijaisuus jatkuu vuoden alusta. Virkaa haetaan kokoaikaiseksi vuoden 2017 talousarvioon. Viran pääasiallisia työtehtäviä ovat aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut sekä kehitysvammahuolto. Työparina toimii tarvittaessa sosiaalityöntekijä ja perusturvajohtaja ja muut kunnan toimijat kuten avohuollon ohjaaja. Pienen kunnan vahvuuksia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Rautalampi sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rautalammin kunta Y-tunnus 0172586-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Rautalammin kunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rautalampi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus