Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Rautalammin kunnan perusturvaosastolla on avoinna osa-aikainen (60 %) SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus 31.12.2016 asti. On todennäköistä, että sijaisuus jatkuu vuoden alusta. Virkaa haetaan kokoaikaiseksi vuoden 2017 talousarvioon.

Viran pääasiallisia työtehtäviä ovat aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut sekä kehitysvammahuolto. Työparina toimii tarvittaessa sosiaalityöntekijä ja perusturvajohtaja ja muut kunnan toimijat kuten avohuollon ohjaaja.

Pienen kunnan vahvuuksia ovat palvelujen läheisyy ja lähestyttävyy. Yhteistyökumppanit tulevat nopeasti tutuiksi ja yhteistyö on mutkatonta.

Vaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (§7, §32) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa sijaisuus voidaan täyttää myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla. Osa-aikainen työaika voidaan yhteen sovittaa opiskeluaikatauluihin.

Kokemus vastaavista työtehtävistä luetaan hakijalle ansioksi. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote.

Web-osoite: http://rautalampi.fi Työnantaja: Rautalammin kunta Sijainti: Kuopiontie 11, 77700 RAUTALAMPI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 17.10.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Perusturvajohtaja Kirsi Solmari puh. 040 514 8170 tai kirsi.solmari@rautalampi.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117940/fi_FI Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuopiontie 11, 77700 RAUTALAMPI

Yritystiedot

Toiminimi Rautalammin kunta Y-tunnus 0172586-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Rautalammin kunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rautalampi , osoitteessa Kuopiontie 11, 77700 RAUTALAMPI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa