Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Rautia Nummelaan myyjää noutopihallemme. Toivomme reipasta otetta työhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Trukinajotaito sekä rakennustarvikkeiden tuntemus katsotaan eduksi. Työ on kokopäivätyötä kaupan auki-oloaikojen puitteissa. Arvostamme aiempaa kokemusta rautakaupan alalta tai kaupan-alan muuta kokemusta. Aktiivinen ja positiivinen ote myyntityössä on edellytys hyvien tulosten saavuttamiseksi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyntialan tehtävät Vihti myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rauta-Lappalainen Oy Y-tunnus 1565581-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Noutopihamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut RAUTA-LAPPALAINEN OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa