Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme Rautia Nummelaan myyjää noutopihallemme.
Toivomme reipasta otetta työhön sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Trukinajotaito sekä rakennustarvikkeiden tuntemus katsotaan eduksi. Työ on kokopäivätyötä kaupan auki-oloaikojen puitteissa. Arvostamme aiempaa kokemusta rautakaupan alalta tai kaupan-alan muuta kokemusta. Aktiivinen ja positiivinen ote myyntityössä on edellytys hyvien tulosten saavuttamiseksi.

Työnantaja: RAUTA-LAPPALAINEN OY Sijainti: Papulintie 3, 03100 NUMMELA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Myymäläpäällikkö Jami Laine, Puh: 044 700 6699, jami.laine@rautia.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Papulintie 3, 03100 NUMMELA

Yritystiedot

Toiminimi Rauta-Lappalainen Oy Y-tunnus 1565581-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Noutopihamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut RAUTA-LAPPALAINEN OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti , osoitteessa Papulintie 3, 03100 NUMMELA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa