Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme ylilääkäriä

Ensimmäinen sijoituspaikka lääkärien ja hoitajien vastaanotto, mutta tehtävänkuvaan ja tulosyksikköön voi vuosien saatossa tulla muutoksia tilanteen niin vaatiessa.

Rauman sosiaali- ja terveysvirastossa kehitämme koko ajan toimintoja ja sopeutamme hallintoa sen pohjalta. Vuoden 2017 alusta nykyinen avoterveydenhuolto ja Rauman aluesairaala yhdistyvät. Avoterveydenhuollon sisällä olevat lääkärien ja hoitajien vastaanotto sekä päivystys myös yhdistyvät. Näillä muutoksilla tavoittelemme entistä parempaa hoitoa kuntalaisille sekä päällekkäisten toimintojen karsimista. Tehtävänkuvaan kuuluu myös tulosalueen johtavan ylilääkärin sijaistus.

Arvostamme yhteistyötaitoja, johtamiskokemusta sekä intoa ja valmiutta kehittää toimintaa.

Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan. Muut työehdot ovat lääkärisopimuksen mukaiset.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva erikoislääkärin oikeus. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa.

Virkaan valitun on kuukauden sisällä viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttöön liittyy 6 kk:n koeaika.

Toimita hakemuksesi 7.11.2016 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveysvirasto, PL 283, 26101 Rauma.

Web-osoite: http://www.rauma.fi Työnantaja: Rauman kaupunki Sijainti: 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa avoterveydenhuollon johtava ylilääkäri Emilia Katko-Kesälä puh.040 180 9830, sähköpostilla emilia.katko-kesala@rauma.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 26100 RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Rauman kaupunki Y-tunnus 0138780-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Rauman kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma , osoitteessa 26100 RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa