Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme työterveyshuollon lääkäriä sijaisuuteen ajalle 12.12.2016-31.3.2017 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme Sinulle työtä moniammatillisessa tiimissä omien asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta huolehtien tai halutessasi voit keskittyä pelkästään sairaanhoitoon. Yksikössämme voi aloittaa työterveyshuollon erikoistumislääkärikoulutuksen kouluttajalääkärin ohjaamana. Kelpoisuusehtona on vähintään viisi lääketieteellisessä tiedekunnassa hyväksytysti suoritettua vuosikurssia sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Kelpoisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Rauma määräaikainen Rauma lääkärit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rauman kaupunki Y-tunnus 0138780-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshuollon lääkärin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Rauman kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus