Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Terveystarkastaja tekee tärkeää työtä elinympäristöstä johtuvien sairauksien ja kuluttajien harhaan johtamisen ehkäisemiseksi. Terveysvalvonnan tehtäväkenttään kuuluvat mm. elintarvike- ja talousvesivalvonta, sisäilmaongelmiin liittyvät viranomaistehtävät, terveyshaittojen ehkäisy erilaisissa yleisissä rakennuksissa ja tiloissa sekä tupakkalakiin perustuva valvonta. Rauman terveysvalvonnassa työskentelee viisi terveystarkastajaa. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstö siirtyy Satakuntaan perustettavaan maakuntaan vanhoina työntekijöinä 1.1.2019, jos sote- ja maakuntauudistus toteutuu suunnitellulla tavalla.

Haemme Rauman terveysvalvonnassa avoimeksi tulleeseen virkaan terveystarkastajaa. Tehtävinä ovat ensisijaisesti elintarvikevalvonta ja tupakkalain mukainen valvonta. Tehtävänkuvaa voidaan myöhemmin muuttaa.

Viran pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Viran hoitaminen edellyttää lisäksi hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä oma-aloitteisuutta, aktiivista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä ihmissuhdetaitoja, hyvää paineensietokykyä, riittävää tietoteknistä osaamista ja riittävää englannin kielen taitoa. Hakijalle eduiksi katsotaan ympäristöterveydenhuollon toimialaan liittyvä koulutus, kokemus ympäristöterveydenhuollon valvontatehtävistä tai muu vastaava tehtävän suorittamisessa hyödylliseksi katsottava työkokemus sekä elintarvikehygienian, elintarvikemikrobiologian, elintarvikekemian tai elintarviketekniikan alojen koulutus ja osaaminen.

Viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttöä. Auton käyttämisestä maksetaan virkaehtosopimuksen mukainen matkakustannusten korvaus. Hakijan pitää ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Rauman kaupunki on savuton työpaikka. Työntekijöiden tupakointi työaikana on kielletty. Kelpoisuuden osoittamat tutkintotodistus ja työtodistukset esitettävä haastattelun yhteydessä. Virka täytetään 2.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika alkaa 16.10.2016 ja päättyy 14.11.2016 klo 16.00. Hakuajan päättymisen jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei voida huomioida. Hakemukset pyydetään jättämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain RAU-21-62-16.

Web-osoite: http://www.rauma.fi Työnantaja: Rauman kaupunki Sijainti: PL 283, 26101 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala, puh. 044 707 2930, sähköposti: tiina.laitala@rauma.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/RAU-21-62-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PL 283, 26101 RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Rauman kaupunki Y-tunnus 0138780-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveystarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Rauman kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sicamous , osoitteessa PL 283, 26101 RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa