Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveystarkastaja tekee tärkeää työtä elinympäristöstä johtuvien sairauksien ja kuluttajien harhaan johtamisen ehkäisemiseksi. Terveysvalvonnan tehtäväkenttään kuuluvat mm. elintarvike- ja talousvesivalvonta, sisäilmaongelmiin liittyvät viranomaistehtävät, terveyshaittojen ehkäisy erilaisissa yleisissä rakennuksissa ja tiloissa sekä tupakkalakiin perustuva valvonta. Rauman terveysvalvonnassa työskentelee viisi terveystarkastajaa. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstö siirtyy Satakuntaan perustettavaan maakuntaan vanhoina työntekijöinä 1.1.2019, jos sote- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt muut terveydenhuoltoalan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Rauman kaupunki Y-tunnus 0138780-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveystarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Rauman kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus